21-vuotias Palmer johti Chelsean 4-3 voittoon Manchester Unitedista

2-0:sta 2-3 ja lopulta 4-3. Valioliigan 31. kierroksella Chelsea aloitti upean puna-sinisen taistelun Manchester Unitedia vastaan Stamford Bridgellä. Lopulta Chelsea voitti pelin. Chelsea Kotipelipaita yllään Palmer teki hattutempun tässä pelissä ja hänestä tuli pelin katseenvangitsija.
Vain 4 minuutin pelin jälkeen Gallagher teki maalin Chelsealle ja aloitti tämän upean suorituksen. Myöhemmin Anthony teki puolustusvirheen rangaistusalueella ja lähetti rangaistuspotkun. Palmer heitti vapaaheiton ja Chelsea meni nopeasti 2-0 johtoon. Seuraavalla kerralla Garnacho, joka pukeutui nro 17 Manchester United Paita, tarttui Caicedon virheeseen ja teki nopeasti maalin Manchester Unitedille. Fernandez tasoitti 2-0 puskulla viiden minuutin sisällä. Pelin 67. minuutilla Garnacho teki toisen maalin ja auttoi Manchester Unitedia siirtymään johtoon. Juuri kun ihmiset luulivat pelin päättyvän 2-3 tulokseen, 21-vuotias Palmer loisti onnistuneesti. Palmer teki 2 maalia pysäytysajan laskennassa auttaakseen Chelseaa saavuttamaan maagisen käänteen. Lopulta Chelsea voitti Manchester Unitedin 4-3.
Tämä kausi on Palmerin ensimmäinen kausi Chelseassa ja myös hänen ensimmäinen kausi joukkueen pääpelaajana Manchester City Kotipelipaita riisumisen jälkeen. Tällä hetkellä Palmer on tehnyt hämmästyttävän suorituskyvyn 19 maalia ja 12 syöttöä 36 pelissä kaikissa kilpailuissa. Hänen erinomainen suorituskykynsä ja rajattomat potentiaalinsa tekevät hänestä yhden mielenkiintoisimmista nuorista pelaajista nykypäivän jalkapallossa. Toivon, että hän voi säilyttää muotonsa, näyttää erinomaista suorituskykyä tulevissa peleissä ja luoda legendaarisen luvun omasta urastaan.