Atletico voitti Dortmundin kotonaan 2-1

Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisen osaottelun toisena pelipäivänä Atletico Madrid kohtasi Dortmundin kotonaan. Lopulta De Paulin ja Samuel Linon maalilla Atletico voitti Dortmundin kotonaan 2-1 ja siirtyi johtoon ensimmäisellä kierroksella.
Pelin 4. minuutilla DePaul, joka pukeutui Atlético Madrid Kotipelipaita nro 5, käytti hyväkseen vastustajansa virheet ja teki maalin, mikä antoi Atletico Madridille unelma-alun. 32. minuutilla Dortmund teki toisen virheen, jolloin Griezmann käytti tilaisuutta hyväkseen ja antoi hienon syötön auttamaan Samuel Linoa tekemään maalin ja laajentamaan maalia. Kotona aktiivisesti pelannut Atletico Madrid käytti hyväkseen kaksi vastustajan puolustuksen tekemää virhettä ja muutti ne onnistuneesti maaleiksi, jolloin joukkue siirtyi johtoon. Toisen puoliajan 81. minuutilla Allais, joka tuli vaihtopelaajana 9. Borussia Dortmund Paita, sai maalin takaisin Dortmundille. Lopulta Atletico Madrid voitti Dortmundin kotonaan 2-1. On syytä mainita, että Griezmann aloitti pelin ja pelasi koko pelin ja pelasi hyvin. Hän ei vain lähettänyt syöttöä, vaan antoi myös 6 avainta syöttöä, 3 torjuntaa ja 2 syöttöä. Pelin jälkeen hänet valittiin menestyksekkäästi pelin parhaaksi pelaajaksi.
Vaikka Atletico voitti Dortmundin kotonaan ja siirtyi johtoon ensimmäisessä osaottelussa, maalin päästäminen kotona teki toisesta osaottelusta epävarmemman. Toisella osaottelulla kotiin palanneella Dortmundilla oli vielä mahdollisuus kääntää tilanne. Fanit odottavat molempien osapuolten pelaajien menestyvän paremmin toisella kierroksella. En vain tiedä, kestävätkö Atletico Madridin pelaajat Dortmundin kotifanien innostuksen?